Blog

De Aeolische Eilanden!

De vulkaan eilanden bij Sicilie zijn een schatkamer voor zeilers in de Middellandse Zee, boordevol geweldige zeilroutes voor avonturiers die op zoek zijn naar authenticiteit en adembenemende landschappen.

Ontdek samen met ons enkele van de meest betoverende pareltjes van dit Italiaanse paradijs, en bekijk onze selectie van de allerbeste ankerplaatsen en aanlegplaatsen in de Aeolische Eilanden!

 

**Topbestemmingen**

 

**Panarea**

Stap aan land op dit kleine vulkanische juweel, doordrenkt met geschiedenis en omringd door spectaculaire natuurlijke schoonheid. Laat je betoveren door het dorp San Pietro met zijn typisch Siciliaanse charme en architectuur. Van het verkennen van archeologische overblijfselen tot genieten van lokale lekkernijen in gezellige restaurants; Panarea zal je betoveren en verrassen op elke hoek!

 

**Caletta dei Zimmari: Een betoverende baai vol geschiedenis**

Verscholen in een beschermde baai aan de zuidkant van Panarea, biedt Caletta dei Zimmari een magische setting voor een tussenstop. Ontdek de geheime grotten en geniet van een verfrissende duik in het kristalheldere water.

 

**Porto di Ponente: Een natuurlijke haven met betoverende zonsondergangen**

Geniet van spectaculaire zonsondergangen vanaf je dek in Porto di Ponente, een veilige haven ten noorden van Vulcano Island. Verken de natuurlijke pracht van het eiland en dompel jezelf onder in de ontspannende sfeer.

 

**Punta Crepazza: Vind rust aan de rustige zuidkust van Lipari**

Laat de stress van het dagelijkse leven achter je en omarm de rust van Punta Crepazza aan de zuidkust van Lipari Island. Adembenemende kliffen en een vredige omgeving wachten op je!

 

**Porticello: Duik in het helderste water van de Aeolische Eilanden**

Ontdek de verborgen schatten van Porticello, waar kristalhelder water en ruige kustlijnen samenkomen voor een onvergetelijke ervaring. Verlies jezelf in de schoonheid van de natuur!

 

**Santa Marina Salina: Een handige ankerplaats in een romantische setting**

Geniet van het gemak en de charme van Santa Marina Salina, met zijn schilderachtige dorpje en prachtige uitzichten. Laat je verrassen door de lokale keuken en verken de nabijgelegen bezienswaardigheden.

 

**Spiaggia Pollara: Wild, Vrij en Rotsachtig**

Laat je betoveren door de ruige schoonheid van Spiaggia Pollara aan de noordwestkust van Salina Island. Een idyllische plek voor zeilers die op zoek zijn naar avontuur en natuurlijke pracht.

 

Dit is slechts een voorproefje van de magie die de Aeolische eilanden te bieden hebben. Laat je verleiden door deze levendige bestemmingen en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur op zee! Fair winds en een behouden vaart, kapiteins!

Booking Room
Waarom kan ik soms zeiljachten boeken met 50% korting?
We krijgen hier vragen over, daarom willen we dit verduidelijken zodat je zelf kunt bepalen wanneer je het beste kunt boeken.De verhuurders werken volgens het principe van marktwerking. Is er veel...
Lees meer
Booking Room
Kom zeilen rond de Canarische eilanden en laat je Virtueel begeleiden door de beste Schipper in dit zeilgebied die je je kunt bedenken!

Stel je voor: een paradijs waar de zon altijd schijnt en de thermometer zelden onder de 20 graden duikt, waar elke dag een uitnodiging is om de prachtige wateren te verkennen. Welkom op de...

Lees meer
Booking Room
Waar kan ik nog mee met de flottielje in 2024?
Vooral in het hoogseizoen lopen de flottieljes helemaal vol.Waar kun je nog mee?

Vertrekdata Sardinie

Vanaf 1 juni tot en met 28 september

Behalve de volgende weken20 en 27 juli3...

Lees meer

© 2024 GoFunSailing - Algemene voorwaarden - Privacy voorwaarden - Sitemap - Website door PingOnline