Aanbieding twee weekse flottielje Sardinie Corsica
Land
Gebied

Zeil 2 volle weken langs de kust van Sardinie en Corsica

Zou dit niet fantastisch zijn? In 1 week kun je ook wel even oversteken naar Corsica maar kom je niet verder dan bijvoorbeeld Bonifacio. In 2 weken kun je veel meer van de zuidkust van Corsica bezoeken.

Een ander voordeel is dat de hele flottielje groep 2 weken bij elkaar blijft en dat er leuke vriendschappen tussen de jeugd en ook de ouders worden opgebouwd.

Dit jaar hebben we voor het eerst een 2 weekse flottielje op 3 September en er zijn nog een beperkt aantal plekken beschikbaar. Ook op 16 juli zijn nog enkele plekken beschikbaar in de 2 weekse.

Wil jij bij de gelukkigen zijn? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten.

Een nieuw gebied, een vreemde taal, best lastig als je maar 1 of 2 weken vakantie hebt maar wel lekker wilt genieten en een aantal mooie plaatsjes en baaien wilt zien.

Niets is vervelender dan aan te komen in de haven en te horen krijgen dat je had moeten reserveren. En waar moet je dan weer heen? Of de wind is helemaal in de verkeerde richting waardoor die mooie ankerbaai ineens aan lagerwal ligt.

Dat is nou zo fijn aan de flottielje, wij regelen dit allemaal zodat jij alleen maar hoeft te genieten!

Awesome Place
Awesome Place

De GoFunSailing Flottielje bestaat 12 jaar!

550 gezinnen zijn jou voor geweest

12 jaar geleden verhuizden wij met onze eigen flottielje van Turkije naar Sardinie. Dit prachtige zeilgebied was onbekend als flottielje bestemming dus grepen wij onze kans en daardoor hebben 550 gezinnen al genoten van deze fantastische flottielje!

♥♥♥♥♥
We zijn net terug van Sardinie en hebben daar een schitterende vakantie gehad, de boot was daarbij wel een hoogtepunt. Alles wat echt keurig verzorgd, we werden heel vriendelijk ontvangen en ook de uitleg over de boot was prettig en voldoende uitgebreid. Jaap
♥♥♥♥♥
Bedankt voor de heerlijke week zeilen tussen Sardinie en Corsica. Alles was uitstekend geregeld en ook de flottielje begeleiding was prima in orde. Jullie inspanningen om het ons naar de zin te maken is hartverwarmend. Goede vaart. familie Leeman


Twee weken zeilen, is dat niet wat lang?

Onze ervaring is dat wanneer je aan je vakantie begint je best even wat tijd nodig hebt om te acclimatiseren. Je bent daarvoor erg druk geweest met voorbereiden, werk moet nog afgemaakt worden, etc.
Als je aankomt op de bestemming heb je vaak nog 1 a 2 dagen nodig om te landen.
Met een week zeilen is dan de helft van de tijd al om. Ga je 2 weken zeilen dan kan je pas echt genieten!
Omdat de flottielje veel afwisseling biedt met dagen waarop je alle tijd hebt om te snorkelen, te zwemmen, wat op het land te bekijken en dagen waarop je langer zeilt gaat de tijd veel sneller dan je denkt. Twee weken is voor sommige soms nog te kort!

Gelimiteerd aantal deelnemers voor 3 september of 16 juli

Naast het moederschip kunnen er maximaal 10 schepen mee met de flottielje.

Tot wel 500 euro korting bij een boeking van 2 weken!

We begrijpen dat je misschien twijfels hebt om vroeg te boeken ivm het Corona virus en daarom zijn er speciale boekingsvoorwaarden nu. Een veel lagere aanbetaling. bij boeking, meestal 30%. De overige 70% betaal je dan 1 maand voor vertrek.

In geval dat de reis niet door kan gaan ivm de Corona restricties kun je doorschuiven naar volgend jaar.

Voor schepen en prijzen,

ga naar onze prijslijst.


Meld je nu aan voor deze UNIEKE flottielje op 3 september of 16 juli.


Meld je aan voor de flottielje

Komt u er niet uit?

Of graag persoonlijk advies?

Zeilen is onze passie en die delen we graag met u! Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar,
ook in de avonduren zullen wij u persoonlijk advies geven.

Pieter van den Berg

© 2022 GoFunSailing - Algemene voorwaarden - Privacy voorwaarden - Sitemap - Website door PingOnline