Antigua
Land
Gebied

Huur een zeiljacht en kom zeilen rond Antigua

Antigua was de Caribische schuilplaats van Lord Nelson. Denk eens aan ontelbare eilanden en kompleet verschillend van elkaar. Denk eens aan een mengelmoes van culturen. Denk eens aan onbedorven en prachtige ankerplaatsen. Welkom in Antigua & Barbuda en de Leeward Islands!

Antigua heeft mogelijkheden om te feesten, dans de hele nacht op het ritme van de steel drums. Geniet van het aanbod aan watersport mogelijkheden en belastingvrije aankopen. Het onbedorven zuster eiland Barbuda met zijn perfecte roze zandstranden en vogels is de plek om helemaal tot rust te komen. 

Met warme en constante passaatwinden en vele idylische veilige ankerplaatsen zijn Antigua en Barbuda een fantastische bestemming voor de zeiler.

Super winter zeil bestemming
Constante Pasaatwind
Idylische ankerplaatsen
Gemakkkelijk aan te vliegen

Dit zeilgebied strekt zich uit van Guadeloupe in het Zuiden tot zuster eiland Barbuda, Nevis en St. Kitts, St. Barts en St. Maarten.


<


Guadeloupe een Frans eiland, Barbuda bekend om zijn rust, fregatten en kilometers lange witte zandstranden, Nevis en St. Kitts weelderig en verwelkomend, St. Barts, met zijn wereldwijze elegantie, St. Maarten een onstuimige mix van Franse en Nederlandse culturen. En natuurlijk de prachtige diversiteit van Antigua. Met zijn afgelegen baaien in het Noorden tot de historische scheepswerf van Lord Nelson in het Zuiden, tot omgebouwde suikermolens aan de Oost kust. Het is een zeilgebied wat op u ligt te wachten om ontdekt te worden. Antigua Race Week

Deze locale zeilweek eind april, eerste week mei heeft zich ontwikkeld tot een internationaal evenement wat zeilers van over de hele wereld aantrekt. Duizenden zeilers genieten van de feesten en stemming na de wedstrijden. Op de deelnemende boten varen olympische en professionele zeilers en geeft u de gelegenheid om de competitie aan te gaan.

Zeilfanaten komen jaar na jaar terug om dit festijn mee te maken en te zeilen in de perfecte omstandigeden van de warme en constante passaatwinden.

Voor reizigers uit Nederland is dit een van de aantrekkelijkste bestemmingen door de uitstekende zeilmogelijkheden gecombineerd met rechtstreekse vluchten. 

Komt u er niet uit?

Of graag persoonlijk advies?

Zeilen is onze passie en die delen we graag met u! Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar,
ook in de avonduren zullen wij u persoonlijk advies geven.

Pieter

© 2024 GoFunSailing - Algemene voorwaarden - Privacy voorwaarden - Sitemap - Website door PingOnline