Meezeilen Kroatië
Land
Gebied

Meezeilen in Kroatië vanuit Zadar, Sukosan, Pula, Sibenik en Zaton of elders

Meezeilen op een mooi zeiljacht met uw eigen schipper kan langs de gehele Kroatische kust. Dit is niet per hut te boeken, alleen een volledig schip.


Meezeilen op uw eigen schip met professionele schipper


Jacht met schipper

Samen met de schipper maakt u een plan voor de week afhankelijk van de weersomstandigheden en ontdekt u een nieuwe omgeving. U bepaalt helemaal zelf de dagindeling en het avontuur.
 
Voor gezinnen of vrienden die geen of weinig zeilervaring hebben en onder begeleiding van een enthousiaste schipper een zonnige zeilvakantie willen meemaken.
Er zijn zeiljachten of zelfs een luxe catamaran met mogelijkheden vanaf 3 tot 10 personen.

Het is een vakantie voor beginnende zeilers, zonaanbidders, waterratten en iedereen die samen met anderen wil genieten van een mooie zeilvakantie

U zeilt op een modern kajuitzeiljacht voorzien van koelkast, douche, toilet, keuken en navigatietafel en douche op het achterdek. 

U slaapt in een eigen hut en heeft meestal een 2-persoonsbed. Buiten aan dek slapen onder de sterren behoort zelfs tot de mogelijkheden. De schipper heeft een eigen hut aan boord van jullie zeiljacht.

Hoe gaat het in zijn werk met een schipper aan boord?   FAQ's

Dit kan overal in Kroatie waar u maar wilt en het hele seizoen van april tot oktober. Bel of mail ons en wij helpen u graag verder.

Komt u er niet uit?

Of graag persoonlijk advies?

Zeilen is onze passie en die delen we graag met u! Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar,
ook in de avonduren zullen wij u persoonlijk advies geven.

Hein

© 2024 GoFunSailing - Algemene voorwaarden - Privacy voorwaarden - Sitemap - Website door PingOnline