Zeilen Frankrijk
Land
Gebied

Zeiljacht huren, kom zeilen in Frankrijk
Wonderschone variatie Bretagne, Atlantic, van La Rochelle tot de Spaanse grens, Cote d’Azur en  Corsica

De verschillende zeilgebieden van Frankrijk op een rij


Zeilen in Frankrijk, Bretagne

Vele Nederlandse zeilers varen ieder jaar in Bretagne, zowel in het Noorden als het Zuiden. Het is een fantastisch vaargebied en ligt erg dichtbij, met lage reiskosten en een korte reistijd. Wij bieden u een uitstekende selectie van zeiljachten en u kunt op een warm onthaal rekenen van onze partners in Frankrijk.

Zeilen in Frankrijk, Atlantic

Eenvoudig te bereiken over de weg of door de lucht uit de meeste delen van Europa, biedt de Atlantische kust van Frankrijk interessante en gevarieerde zeilmogelijkheden. Het is en blijft open Atlantische oceaan en de Golf van Biskaje staat bekend om zijn winderige omstandigheden. Het eiland op zee buiten La Rochelle is een zeer aantrekkelijke bestemming zonder last te hebben van de intense warmte van de Middellandse Zee.

Zeilen in Frankrijk, Cote d'Azur

Zeilen in het kielzog van Brigitte Bardot. Bezoek het beroemde Monte Carlo en mis het filmfestival van Cannes vooral niet. Er zijn genoeg fantastische mooie havens, maar ook pitoreske visserskades te vinden langs de Cote d' Azur. Havenprijzen wijken niet af van die in Italie of Kroatie. Charter prijzen zijn concurrerend met de rest van Europa. Indien u gebruik wenst te maken van een schipper dan kan dat ook, reken op een prijs tussen de 150 en 200 euro per dag voor de schipper.

Zeilen in Frankrijk, Corsica

Dit is een van de beste zeilgebieden van de Centraal Middellandse Zee. Het heeft een rijke historie en een speciale verhouding met Frankrijk. Het is met de ferry vanuit Nice eenvoudig te bereiken, maar u kunt het ook via Sardinië bereiken.

Bretagne is zeer eenvoudig te bereiken, zeker met eigen vervoer! De Cote d’Azur kunt u het beste via Marseille of Nice bereiken. In de zomer zijn er enkele charter vluchten naar Corsica. 

Corsica is ook heel goed te bezoeken vanuit Sardinië. U start dan in Portisco waar een grote keuze is aan zeiljachten en zeilt via de Maddalena archipel naar Zuid Corsica. Bonifacio is maar een tocht van 30 zeemijlen.


Komt u er niet uit?

Of graag persoonlijk advies?

Zeilen is onze passie en die delen we graag met u! Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar,
ook in de avonduren zullen wij u persoonlijk advies geven.

Booking Room
Poseidonia, wat is dat nou weer?
Je hoort er steeds vaker over. Je kan er zelfs een boete voor krijgen. Ankeren op Poseidonia is een misdaad! Dit is geen grap. Je vernielt meer dan je denkt als je je anker in het zeewier...
Lees meer
Booking Room
Want some tips on how to check your charter boat?
Sailing Virgins made a very good video about it and we will post it in small parts so that you can prepare for your sailingholiday. Today Pro tip nr 1.  Here is a summary of the tips: 1....
Lees meer
Booking Room
Alles wat je moet weten als je wilt gaan zeilen in Kroatie!
It is possible to enter Croatia with: Negative fast antigen test or negative PCR test - not older than 48h Vaccination confirmation (received both doses, or if the vaccine requires only one dose)...
Lees meer

© 2021 GoFunSailing - Algemene voorwaarden - Privacy voorwaarden - Sitemap - Website door PingOnline