Zeilen Thailand

Huur een zeiljacht in Thailand

vanuit Phuket of in Maleisië.

Hoewel het hier over Thailand gaat willen we ook graag laten weten dat het buurland Maleisië zich snel tot een aantrekkelijke charter bestemming ontwikkelt. Zelfs Burma ontwikkelt zich langzaam naar het ritme van de 21ste eeuw. Vliegtijden en kosten zijn niet anders dan naar de Cariben en kunnen vaak lager uitvallen vanwege de heftige concurrentie tussen de verschillende vliegmaatschappijen.

Zeilen in Thailand met schipper

Dit hele gebied is niet alleen een paradijs voor jachthuur, er is ook een groot aanbod aan bemande luxe jachten te vinden. Het scuba duiken is sensationeel, en veel van onze charter jachten zijn ook uitgerust om te duiken.

Wij hebben een partners in dit gebied en de selectie van jachten die we aanbieden is zeer uitgebreid en varieert van 30 tot 50 voet.

Prijzen starten vanaf een kleine 220 euro per dag en u kunt hier zelf de lengte van uw huurperiode bepalen. Totaal anders dan in Europa waar u gebonden bent aan een meervoud van 7 dagen. Dit betekent dat u erg gemakkelijk een zee tocht kunt combineren met een vakantie aan land of een inactieve strandvakantie.

Als u ervan houdt om in een goed georganiseerde omgeving te varen, dan zijn de Cariben of zelfs de Seychellen een betere optie. Bent u echter in voor een avontuur dan is Thailand echt iets voor u.

Het is een van de bestemmingen, die wij kennen door ons werk, waarvan we ons afvragen waarom niet meer mensen de sprong wagen voor het te laat is. Enige ervaring met ankeren en verschillende weersomstandigheiden is in dit gebied wel aan te bevelen. Verdiep je wel vooraf in de verschillende seizoenen van Thailand. Wellicht is het beter om buiten het regenseizoen te boeken. Een handige website is de volgende https://tipsthailand.nl/regenseizoen-thailand/<

Komt u er niet uit?

Of graag persoonlijk advies?

Zeilen is onze passie en die delen we graag met u! Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar,
ook in de avonduren zullen wij u persoonlijk advies geven.

familie de Groot

© 2023 GoFunSailing - Algemene voorwaarden - Privacy voorwaarden - Sitemap - Website door PingOnline