Bodrum
Land
Gebied
Super Zon Zeker
Gemakkelijk zeilgebied
Alle merken zeiljachten beschikbaar
Goede prijs, prestatie verhouding

Huur een zeiljacht vanuit Bodrum

De jachthaven ligt in de stad en op slechts een steenworp afstand van het centrum. De haven is erg vol maar biedt alle gebruikelijke faciliteiten.

Zoals gebruikelijk zijn de restaurants in de haven behoorlijk prijzig, leuke alternatieven treft u in het oude centrum en aan de boulevard. De nabij gelegen supermarkt is gemakkelijk en redelijk geprijsd. Het Köfte restaurant en Sunger pizza aan de boulevard zijn zeker een bezoek waard.

Huur een zeiljacht vanuit Turgutreis

De haven van Turgutreis is nieuwer en ligt slechts 35 km van Bodrum. Hoewel een watersportwinkel ontbreekt, vinden we de haven een aanrader. De faciliteiten zijn uitstekend met een prachtig gratis zwembad. De prijzen (op dit moment) zijn veel lager dan in Bodrum en de stad zelf is charmant en heeft goede restaurants met normale prijzen. Opvallend is het lokale openbare strand en de eenvoudige mogelijkheid om een dagexcursie sportduiken te maken bij Poseidon Diving. Er gaat ook een dagelijkse ferry naar en van Kos. Turgutreis is een goed uitgangspunt als u er over denkt om naar de Griekse Dodecanese, of de Turkse golf van Gulluk te gaan maar iets verder weg gelegen van de Golf van Gokova of het Datça schiereiland. Probeer Gumusluk eens te bezoeken als u tijd heeft, bekend om zijn visrestaurants aan de boulevard.

Huur een zeiljacht vanuit Yalikavak

Deze marina wordt vaak Port Bodrum genoemd wat erg verwarrend is want het ligt niet in Bodrum maar dit kleine strand oord ligt ten Noordwesten van Bodrum. Het meest dichtbij gelegen van de drie tot de luchthaven van Bodrum, het is een nieuwe haven met uitstekende faciliteiten aan wal. Net zoals Turgutreis is het een iets minder aantrekkelijke bestemming als u naar het Zuiden wilt varen maar perfect voor een Noordelijke tocht.

Er zijn veel chartervluchten naar Bodrum vanuit de meeste Europese luchthavens, maar meestal op maandag aankomend. De locale charter bedrijven zijn hier inmiddels aan gewend.

Hoewel er een stevige wind in de zomer staat is het Bodrum gebied een van de meest flexibele charter basis van Turkije wat drie verschillende tocht mogelijkheden aanbiedt:

  • Een startpunt voor de Griekse Dodecanese

  • De golf van Gokova, die vele verborgen baaien herbergt.

  • Simi en de Golf van Datça

Wij hebben hier zelf een aantal jaren de  flottielje begeleid en kennen de lokale omstandigheden, restaurants en baaien.

 
<

Komt u er niet uit?

Of graag persoonlijk advies?

Zeilen is onze passie en die delen we graag met u! Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar,
ook in de avonduren zullen wij u persoonlijk advies geven.

Familie Petersen

© 2024 GoFunSailing - Algemene voorwaarden - Privacy voorwaarden - Sitemap - Website door PingOnline