Waarom met ons mee in Sardinie
Land
Gebied

Waarom zou je gaan Flottielje Zeilen in Sardinie

Een nieuw gebied, een vreemde taal, best lastig als je maar 1 of 2 weken vakantie hebt maar wel lekker wilt genieten en een aantal mooie plaatsjes en baaien wilt zien.

Daarom organiseren wij hier voor jullie een flottielje. Deze hebben we zelf 5 jaar begeleid en daarna overgedragen aan een super leuk ander Nederlands koppel met hun eigen schip.

Niets is vervelender dan aan te komen in de haven en te horen krijgen dat je had moeten reserveren. En waar moet je dan weer heen? Of de wind is helemaal in de verkeerde richting waardoor die mooie ankerbaai ineens aan lagerwal ligt.

Ook de familie / vrienden  aan boord zijn dan ineens niet meer zo gezellig.

Dat is nou zo fijn aan flottielje zeilen, wij regelen dit allemaal zodat jij alleen maar hoeft te genieten!

Zeilen zonder zorgen
Flottielje leiders weten de beste anker spots
Je krijgt de beste wind voorspelling
Flottielje leiders met een smile

Waarom je bij GoFunSailing moet zijn voor een onvergetelijke zeilvakantie.

Wij begeleiden al 13 jaar flottieljes. De eerste 6 jaar vanuit Turkije. Daarna zijn we naar Sardinië verhuisd waar we een nieuwe flottielje hebben opgezet en na 5 jaar hebben we het stokje overgegeven aan een super leuk nieuw flottielje stel. In 2016 zijn we de flottielje in Mallorca gestart. De aanleiding was dat wij 15 jaar geleden 3 maanden op een privé zeiljacht hebben gewerkt en 2 maal rond Mallorca zijn gezeild. Vanaf dat moment heeft Mallorca op ons wensenlijstje gestaan. Wij hebben beiden de zeevaartschool gedaan en varen al ons hele leven.

Onze kennis over Sardinie hebben we allemaal overgedragen aan het nieuwe koppel die dit in de zomer van 2016, 2017, 2018 en 2019 super goed hebben gedaan!

Een supervakantie zonder zorgen

Ga je met ons mee in de flottielje dan zul je de meest optimale route varen. Rekening houdend met het weer, niet te veel uren zeilen, restaurantjes binnen handbereik en op zijn tijd weer een haven waar de accu's opgeladen worden en de watertanks gevuld kunnen worden. Lekkere douches aan de wal, soms een zwembad en waar je boodschappen kunt doen.
Wij weten van de verschillende charter bedrijven welke schepen goed worden onderhouden en welke je beter niet kunt nemen omdat we ter plaatse zijn en dat op die manier goed kunnen beoordelen.

Dus geen tegenvallers meer dat het een oude vieze boot is die niet aan de wensen voldoet.

Stel je eens voor, lekker voor anker in een mooie baai. Heerlijke restaurantjes op de wal. Geniet van het mooie uitzicht. De anderen zijn aan het snorkelen, lezen een boek of liggen lekker te zonnen, het is vakantie!!


Wat krijg je bij de flottielje in Sardinie?

Aan de flottielje kun je alleen deelnemen met een zeiljacht wat wij voor jou huren. Wij maken een voorstel met aanbod voor je waar je uit kunt kiezen. Bij aankomst in Sardinie zul je eerst de check in moeten doen. Daarna komen wij bij je langs om kennis te maken. 's-Avonds eten we gezamenlijk met de hele groep in een typisch Sardijns restaurant. Dan kan iedereen direct kennismaken.

Zondag ochtend houden we de eerste briefing, dit doen we iedere dag en daarin vertellen we waar we heen gaan, wat het weer is, de windrichting, windkracht, leuke lunch anker stops etc. Ook de situatie ter plaatse wordt uitgelegd. Gedurende de hele dag zijn we bereikbaar via de marifoon of de mobiele telefoon.

Op de briefing wordt een speciaal door ons gemaakt flottielje handboek uitgereikt wat je na afloop mee mag nemen en waar je aantekeningen in kunt maken.

Vanaf de afgesproken tijd zijn wij weer op de eindbestemming zijn om ter plaatse te helpen bij het ankeren of afmeren als dat nodig is.

Voor de avond organiseren we een beachparty of restaurant, afhankelijk van de wensen en alles is vrijblijvend. Als je lekker aan boord wilt koken kan dat natuurlijk ook heel goed.

Wat kost het deelnemen aan de flottielje in Sardinie?

Deelname aan de flottielje kost 295 euro per week. Hiervoor varen wij de hele week met je mee, reserveren de havens en restaurants en leren we je alles over het gebied.

Dit bespaart een heleboel uitzoekwerk en stress. Je kunt voor de volle 100% van je vakantie genieten!

De boot die je nodig hebt

Om deel te kunnen nemen aan de flottielje heb je een goede boot nodig. De boten die wij gebruiken voor de flottielje zijn niet te oude schepen van leveranciers die de boten goed onderhouden en waar weinig mankementen aan voorkomen. De prijzen van deze schepen zijn marktconform.

Wellicht zijn er nog vragen over hoe wij verzekerd zijn tegen faillissement, wat gebeurt er als ik een probleem heb met de boot etc. Een antwoord op al deze vragen vindt je bij de meest gestelde vragen

FAQ's

 

 

Komt u er niet uit?

Of graag persoonlijk advies?

Zeilen is onze passie en die delen we graag met u! Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar,
ook in de avonduren zullen wij u persoonlijk advies geven.

Marijke

© 2024 GoFunSailing - Algemene voorwaarden - Privacy voorwaarden - Sitemap - Website door PingOnline