Sporaden
Land
Gebied

Zeilen in Griekenland in de Sporaden

Vanuit Skiathos of Volos maak je de mooiste zeiltochten!

Zeilen vanaf Skiathos

Onze basis in de Sporaden ligt op het eiland Skiathos. Het is groen, zacht en idyllisch met meer dan 70 baaien met stranden; meerdere rotsbaaien en drie havens. De hoogste met bomen begroeide berg reikt tot 438 meter. Rond het eiland bevinden zich 9 kleinere eilanden. Twee van deze, Tsougries genoemd, met een kleine haven voor jachten liggen voor de belangrijke haven en bieden een veilige ankerplaats aan jachten. Hoewel het voorjaar iets later start en de herfst eerder begint blijft dit een bestemming waar u niet omheen kunt. Mis het dus niet!

Bezoek de eilanden bekend van de MamaMia musical

Hier vandaan kunt u zeilen naar Skopelos, Alonisos en zelfs Skyros en het Halkidiki schiereiland wat het beroemde klooster Mount Athos huisvest.

Wij zijn zelf naar de Sporaden gezeild om het gebied te ontdekken en het is er prachtig! Nog heel rustig want er zijn niet zo veel charterbedrijven. Prachtige natuur, bijna nergens hoef je havengeld te betalen terwijl de faciliteiten best goed zijn. Wij vinden het jammer dat er nog zo weinig mensen heen gaan. Een bestemming die zeker op je wensenlijst zou moeten staan!
<

Komt u er niet uit?

Of graag persoonlijk advies?

Zeilen is onze passie en die delen we graag met u! Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar,
ook in de avonduren zullen wij u persoonlijk advies geven.

Reinier

© 2024 GoFunSailing - Algemene voorwaarden - Privacy voorwaarden - Sitemap - Website door PingOnline