Gulet vakantie
 

Gulet  blue cruise in Turkije, Griekenland, Kroatië of Italië

Wat is een gulet?

 

De gulet is een traditioneel jacht voor een blauwe cruise afkomstig uit Turkije. De kwaliteit van deze Turkse luxe schepen is hoog en het uitgebreide aanbod van deze geraffineerde jachten maakt dat Turkije nog steeds de eerste keus als bestemming is voor dit soort luxe vaarvakanties.

Gulet Blue Cruises 

Naar ons idee is Turkije met haar gastvrijheid, de prachtige kustlijn en het heerlijke klimaat het ideale land voor deze vakanties, maar ook Griekenland, Kroatië en Italië bieden u geweldige gulet-vakanties. De kwaliteit in Griekenland en Italië is vergelijkbaar met die van Turkije, maar het aanbod is minder groot daardoor ligt de prijs aanzienlijk hoger. Kroatië kent wel een ruimer aanbod, maar de prijzen liggen op een veel hoger niveau als in Turkije.


Overigens, naast het charteren van een hele gulet, bieden we ook een aantal luxe cabine charters (meezeilen) aan.
Heeft u daar meer interesse in neem dan contact met ons op, wij zoeken dan een geschikt schip voor u.

Hier kunt u een filmpje bekijken van de gulets die wij verhuren

 

Prachtige anker baaien
Super goede service aan boord.
Wijnproeverij op aanvraag mogelijk
Volledig uitrusten en opladen

Meer over de gulet cruise:

De gulets zijn ideaal om overdag tijdens de reis buiten op dek te leven. Heerlijk genieten van de zon of relaxen in de schaduw. Ruime dekken en cabines, een ruime plaats om te dineren en te loungen op het achterdek zijn enkele kenmerken.

Het aantal gasten aan boord van een gulet varieert afhankelijk van de grootte van 8 tot 16 personen. De 17 tot 25 meter jachten bieden een enorme ruimte voor iedereen. Elke gast heeft een eigen of 2 persoon privé cabine en kan gebruik maken van de gemeenschappelijke dekken, salons enz.

Een gulet kunt u het beste vergelijken met een klein drijvend hotel. Er zijn over het algemeen dubbele bedden in iedere cabine en in sommige gevallen stapelbedden. Iedere cabine heeft zijn eigen toilet en douche ruimte. De bemanning heeft eigen afgescheiden faciliteiten.Een gebruikelijke uitrusting bestaat uit een grote salon, volledig uitgeruste keuken met kok, veel ruimte aan dek, zonnematrassen overal om te relaxen en een kleurtje op te doen.

Gulets met een ronde achterkant hebben een ruimte op het achterschip ingedeeld met matrassen die men vaak het “pigeon’s nest” noemt, de meest comfortabele plek om te relaxen of een middagdutje te doen in de schaduw van de zonnetenten.

In tegenstelling tot de “moderne kleinere” charterjachten, die vaak een gelimiteerde water capaciteit hebben, biedt een gulet de gelegenheid om het zout af te spoelen na iedere zwempartij door haar ruime voorraad zoet water.

Komt u er niet uit?

Of graag persoonlijk advies?

Zeilen is onze passie en die delen we graag met u! Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar,
ook in de avonduren zullen wij u persoonlijk advies geven.

Booking Room
Met een Turkse gulet naar de Griekse eilanden

Vlak voor de kust van Turkije liggen de Griekse Dodekanese eilanden die het absoluut waard zijn om te bezoeken. Dit zijn bijvoorbeeld Kos, Rhodos, Simi, Santorini, etc. De Turkse gulets kunnen...

Lees meer
Booking Room
De meest gestelde vragen zeilvakantie, FAQ’s

Belangrijke vragen voordat u uw zeilvakantie boekt:

Wie is eigenaar van de jachten en wat voor ondersteuning kan ik verwachten?Wat is de borg voor een zeiljacht?Wat is inbegrepen en wat is...

Lees meer

© 2023 GoFunSailing - Algemene voorwaarden - Privacy voorwaarden - Sitemap - Website door PingOnline