Zeilen Italië

Zeilen in Italië, een bestemming om niet te onderschatten

De landschappen en de mensen zijn fantastisch. Alle vier de belangrijkste zeilgebieden worden aangevlogen door budget vliegmaatschappijen. 

Zoek vrijblijvend je zeiljacht

Zeilen in Italië, Toscane

Toscane is de minst bekende bij Noord Europese zeilers maar biedt een combinatie van zeilen met een bezoek aan de wonderen landinwaarts zoals Pisa en San Gimignano. Er liggen aansprekende eilanden vlak voor de kust, Elba is er een van. Zowel Sardinië als Corsica liggen ook op zeilafstand en nodigen uit om erheen te varen.

Zeilen in de Baai van Napels 

Het is er rustig en de afstanden zijn bescheiden. Dit is een trip voor degenen die het zeilen willen combineren met misschien een bezoek aan Napels en Pompeii, of een tocht naar Capri, of een bezoek aan de Amalfi kust. U kunt het ook allemaal doen in iets meer dan een week. Dat is pas wat we veelzijdig noemen.

Zeilen in Italië, Sardinië

Sardinië is een van de snelst groeiende bestemmingen, en de klanten die er geweest zijn houden ervan. Let op in Augustus is het erg druk! Dan houden de Italianen vakantie en zijn de prijzen hoog, echter wij vinden dat deze exclusieve en unieke bestemming zijn geld heel erg waard is.

Zeilen Italië, Sicilië

Sicilië biedt niet alleen zijn spectaculaire kustlijn, magnifieke Griekse overblijfselen, maar tevens de vulkanische Aeolian eilanden. Het seizoen is hetzelfde als dat van Turkije of de Griekse Dodecanese met een zomer die in midden Mei aanvangt en blijft tot midden Oktober.


Flottielje zeilen in Italie vanuit Sardinie

Wil je liever nog niet zelfstandig varen, dan kun je bij ons ook deelnemen aan de flottielje in Italie vanuit Sardinie. Vanaf half juni tot half september vertrekt er elke week een flottielje.


Zie hieronder de windrichting en kracht voor Zeilen in Italie

Komt u er niet uit?

Of graag persoonlijk advies?

Zeilen is onze passie en die delen we graag met u! Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar,
ook in de avonduren zullen wij u persoonlijk advies geven.

Marcel
Booking Room
Zeilvakantie in Italië een heel goed alternatief

Nog steeds wordt er gedacht dat zeilen in Italië en met name Sardinië duurder is als in Griekeland, Turkije of Kroatië. Wij weten uit eigen ervaring dat dit niet zo is.

De prijzen voor...

Lees meer
Booking Room
De 3 mooiste baaien in Sardinië

Met onze flottielje in Sardinië komen we in vele prachtige baaien. Hier vindt je onze top 3.

1. Cala Garibaldi. Deze baai ligt aan het eiland Caprera. Hier staat het museum...

Lees meer

© 2023 GoFunSailing - Algemene voorwaarden - Privacy voorwaarden - Sitemap - Website door PingOnline