Meezeilen

Droomt u van een zeilvakantie met uw gezin/vrienden, maar u kunt niet zeilen?

 

Geen nood, u zeilt mee met een ervaren schipper.

 

Meezeilen een onvergetelijke zeilvakantie. Zin in een zeilvakantie, maar u heeft nog niet genoeg zeilervaring? Dan is meezeilen de manier om een onvergetelijke zeilervaring te beleven. Huur met een groep vrienden of uw familie een zeiljacht met uw eigen schipper!

Meezeilen

Wij organiseren voor gezinnen/vrienden die geen of weinig zeilervaring hebben, onder begeleiding van een enthousiaste schipper, een zonnige zeilvakantie .

Heerlijk genieten van zeilen en zwemmen in een prachtige omgeving met ‘echte’ zomerse temperaturen? Zelfs zonder zeilervaring behoort dit tot de mogelijkheden. De schipper zeilt de boot samen met u terwijl u tijd heeft om te genieten en tegelijkertijd ervaring opdoet. 
Er zijn 2 mogelijkheden: u zeilt mee in een ‘flottielje’ met andere gezinnen, ideaal voor de kinderen / jongelui die vrienden maken met de andere gezinnen in de vloot of u trekt er zelfstandig met de schipper op uit, geschikt voor iedereen die een eigen plan wil maken.

1. Meezeilen met schipper in de flottielje met andere gezinnen

We zeilen in een groep met andere zeiljachten met gezinnen. ’s-Ochtends is er een briefing en hoort u de details van het weer en de bestemming en uiteraard de leuke ankerplekken onderweg. Daarna zeilt u samen met de schipper en ontmoeten we elkaar weer in de middag. Dan kunnen de kinderen zwemmen en met de bijboot spelen. ’s-Avonds kunt u in een restaurant eten of met uw gezin gezellig aan boord eten en van de vrijheid genieten.


2. Zelfstandig met de schipper op avontuur

Samen met de schipper maakt u een plan voor de week afhankelijk van de weersomstandigheden en ontdekt u een nieuwe omgeving. U bepaalt helemaal zelf de dagindeling en het avontuur.

Vele locaties mogelijk
Individueel of met eigen familie of vriendengroep
Ook mogelijk met kok aan boord
Bel of mail voor informatie

Zeilen met een schipper, echt een luxe!!!

voor iedereen die graag de verantwoording van het zeilen overgeeft aan een schipper.

Voor wie is een zeilvakantie geschikt?

Voor gezinnen of vrienden die geen of weinig zeilervaring hebben en onder begeleiding van een enthousiaste schipper een zonnige zeilvakantie willen meemaken. Er zijn zeiljachten of zelfs een luxe catamaran met mogelijkheden vanaf 3 tot 8 personen. 
Het is een vakantie voor beginnende zeilers, zonaanbidders, waterratten en iedereen die samen met anderen wil genieten van een mooie zeilvakantie
U zeilt op een modern kajuitzeiljacht voorzien van koelkast, douche, toilet, keuken en navigatietafel en douche op het achterdek. 
U slaapt in een eigen hut en heeft meestal een 2-persoonsbed. Buiten aan dek slapen onder de sterren behoort zelfs tot de mogelijkheden. De schipper heeft een eigen hut aan boord van jullie zeiljacht.

Waar kunt u zeilen met een schipper?

In alle landen waar we zeiljachten verhuren is het mogelijk met een schipper te zeilen

Klik links op de landen om meer te lezen over de meezeilvakanties.

We hebben een hele leuke meezeilspecial in Griekenland. U vaart van Kos naar Athene en weer terug. De totale reis duurt 4 weken maar u kunt ook 1 of 2 weken mee. Klik hiernaast op Griekenland om er meer over te lezen.

Hoe gaat het in zijn werk met een schipper aan boord? Dat leest u bij de meest gestelde vragen  FAQ's

 

Komt u er niet uit?

Of graag persoonlijk advies?

Zeilen is onze passie en die delen we graag met u! Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar,
ook in de avonduren zullen wij u persoonlijk advies geven.

Hein

© 2023 GoFunSailing - Algemene voorwaarden - Privacy voorwaarden - Sitemap - Website door PingOnline