Waarom bij ons een Guletcruise boeken

Je wilt een guletcruise gaan maken maar waar moet je beginnen?

 

Als je op internet gaat zoeken naar een guletvakantie dan vind je ontelbare aanbieders. Maar je hebt geen idee wie daar achter zit. Of het een betrouwbare persoon is of niet. Straks boek je je droomvakantie en dan ligt er helemaal geen schip in Turkije of waar je maar geboekt hebt. Of het is een vies en oud schip met onaardige bemanning. Dat is niet iets wat je in gedachten hebt bij een heerlijke Gulet vakantie.

 

Waarom je bij ons moet zijn.

Wij verkopen zeilreizen en daarnaast begeleiden we al 12 jaar zeilvakanties. De eerste 6 jaar vanuit Turkije. Daarna in Sardinië en momenteel in Mallorca.

In de periode dat we in Turkije zeilde hebben we veel gulets zien varen en hebben we ook veel leveranciers persoonlijk leren kennen. Daardoor weten we wat er te koop is in Turkije en kunnen we de beste prijs/kwaliteit aanbieden.

 

Een supervakantie zonder zorgen

In Turkije werken wij het liefst met onze vaste Nederlandse partner. Dan weten we zeker dat het goed geregeld is. De schepen voldoen aan de eisen van de Nederlandse gasten. De boten zijn goed onderhouden, netjes schoon, het personeel is vriendelijk en doet zijn uiterste best om de gasten volledig in de watten te leggen. U hoeft alleen maar te genieten.

Mocht er toch iets zijn, dan kunt u met uw Nederlandse begeleiding ter plaatse contact opnemen, dat is wel zo prettig.

 

Stel je eens voor, lekker voor anker in een mooie baai. Een heerlijk koel drankje in de hand. Geniet van het mooie uitzicht. De anderen zijn aan het snorkelen, lezen een boek of liggen lekker te zonnen, het is vakantie!!

 

Wat krijg je als je mee gaat met een guletcruise?

 

Je kunt een gulet helemaal prive afhuren of alleen een hut of alleen een bed. Bij alle drie de mogelijkheden krijg je een fantastische gulet, die niet alleen op de motor vaart maar die ook kan zeilen. En als er wind staat zal er zoveel mogelijk gezeild worden. Dit is niet bij alle gulets zo, vraag daar dus nadrukkelijke om. De meeste gulets varen alleen op de motor.

De bemanning van het schip bestaat  uit een kapitein, 1 of meerdere maten en een kok.

De kok verzorgt al het eten aan boord. Een heerlijk ontbijt met brood maar ook yoghurt en fruit, thee, koffie, vruchten sap etc. Maar ook een overheerlijke lunch en een goed diner wordt door de kok geserveerd. En natuurlijk diverse tussendoortjes over de dag. De kok zal u volledig in de watten leggen. 2 x per week eet u aan de wal.

De kapitein zal een mooie route voor u uitstippelen en als u onderweg een excursie wilt doen kan hij dat voor u organiseren.


Je krijgt bij ons een onvergetelijke ervaring.

 


© 2023 GoFunSailing - Algemene voorwaarden - Privacy voorwaarden - Sitemap - Website door PingOnline