Zeilen Seychellen

Huur een zeiljacht in de Indische Oceaan!

Bezoek Mahé, Praslin, Silhouette, La Digue en twee dozijn kleinere eilanden

De vloot is niet erg groot maar erg professioneel gemanaged door één van onze partners. Zij heten u van harte welkom in dit prachtige natuurlijke paradijs.

U vaart op open oceaan dus basis ervaring is noodzakelijk. Het vaargebied is beperkt tot de binnenste eilanden. Indien u naar de Amirantes wilt kan dit alleen op verzoek. Het gebied bevat de vier belangrijkste eilanden; Mahé, Praslin, Silhouette, La Digue en twee dozijn kleinere eilanden. De schoonheid van de eilanden zal u verstelt doen staan:

• granieten rotsen gepolijst door de zee, prachtige witte zandstranden

• verbazende equatoriale flora en fauna met bijzondere soorten vogels, dieren, vissen, bomen en bloemen

• natuurlijke schatten: zeeschildpadden, koraalriffen en zeevogelkolonies

 

De Seychellen zijn één van de weinige plaatsen op aarde beschermd tegen vervuiling. De mens komt pas sinds 250 jaar op de Seychellen en heeft de natuur nog niet beschadigd.

De politieke overheid beschermt het milieu zorgvuldig. U kunt aan boord van uw jacht dit onaangetaste erfgoed ontdekken net zoals de zeelieden uit de 18e eeuw die dit al eerder hebben gedaan.

Het is geen goedkope bestemming, maar de kosten om een jacht te huren zijn niet buitengewoon. Als u de grote vliegafstand in gedachten houdt dan zijn de kosten van de reis ook niet extreem.

Meer weten over de beste reistijd voor de Seychellen, kijk dan eens op de volgende pagina https://www.pangeatravel.nl/seychellen/beste-reistijd
<

Komt u er niet uit?

Of graag persoonlijk advies?

Zeilen is onze passie en die delen we graag met u! Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar,
ook in de avonduren zullen wij u persoonlijk advies geven.

Familie Petersen

© 2024 GoFunSailing - Algemene voorwaarden - Privacy voorwaarden - Sitemap - Website door PingOnline