Meezeilen Cuba

Meezeilen in Cuba

Cuba, het grootste van de Caribische eilanden, combineert een fascinerende mix van koloniale historie met een verscheidenheid aan Latijns Amerikaans, Spaans en Afrikaanse culturen. Het biedt hagelwitte zandstranden, kokosnoot palmen en een onderwaterwereld die ongeveer 500 soorten vis en vijftig verschillende typen koraal bevat die dit spannende eiland omringen.
Meer dan 4000 riffen en inhammen maken deel uit van Cuba, inclusief het bijzondere Isle of Youth (Isla de la Juventud) met een oppervlak van 2200 km2.

Ook wel bekend als de sleutel van de golf is Cuba het grootste eiland van de West Indies en één van de grootste van de wereld. Cuba heeft meer dan 300 natuurlijke stranden met fijn wit zand en kristal helder water.

Het belangrijkste van deze stranden is Varadero; maar er zijn anderen Oostelijk van de hoofdstad in Holguín en Cayo Largo del Sur, als ook in de Noordelijke plaatsen Ciego de Avila en Villa Clara.Warm, rustig, kristal helder water omringt de Cubaanse archipel. Duikliefhebbers en zeilers komen graag naar Cuba vanwege de helderheid van het water, niet vervuilde en goed beschermde bodem, diversiteit aan onderwater flora en fauna en weinig getijden stromen. 
U kunt nu meezeilen in Cuba vanuit Cienfuegos. 

Stuur ons een offerte aanvraag als je meer wilt weten over deze reizen.
En lees hier een artikel wat in Nautique heeft gemaakt in samenwerking met ons.

Artikel over zeilen in Cuba

Komt u er niet uit?

Of graag persoonlijk advies?

Zeilen is onze passie en die delen we graag met u! Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar,
ook in de avonduren zullen wij u persoonlijk advies geven.

Monique

© 2023 GoFunSailing - Algemene voorwaarden - Privacy voorwaarden - Sitemap - Website door PingOnline