Gocek, Fethiye
Land
Gebied
vele kleine baaitjes met prive restaurant
Heel beschut varen in de baai
Mooie natuur
elke dag vers gebakken Turks brood

Zeilen in de natuurlijke baai van Gocek en Fethiye

De grote baai van Gocek, Fethiye herbergt meer baaien dan u in een week vakantie kunt bezoeken. U zeilt tussen de talrijke eilandjes door en bent u eenmaal goed ingeslingerd dan kunt u het ruimere sop kiezen en de kust volgen naar de volgende ongerepte beschutte baai met weer een geweldig restaurant.

Wij hebben zelf 6 jaar de flottielje in Gocek, Fethiye begeleid en kunnen u alles vertellen over dit fantastische vaargebied.


<

Zeil ervaring en vaarbewijs nodig om te zeilen in Turkije

Voor het individueel huren van een jacht is het een vereiste dat minimaal één opvarende goede ervaring heeft als schipper op een kajuitzeiljacht en in het bezit is van een vaarbewijs. Hij of zij moet alle handelingen op een jacht kunnen uitvoeren en onder alle omstandigheden met kennis van zaken beslissingen kunnen nemen (navigatie, marifoonbediening, haven en anker manoeuvres, kennis van het vaarregelement, etc).

Wilt u liever in groepsverband zeilen, dan kunt u zich aansluiten bij onze flottielje.

Het is ook mogelijk een schipper in te huren op uw jacht. De schipper kent het gebied heel goed en kan u de mooiste plekken laten zien.

Voor Fethiye vliegt u op Dalaman, Martinair vliegt rechtstreeks op Dalaman. Voor een ticket moet u ongeveer 350 euro per persoon rekenen. De haven van Fethiye ligt op 40 minuten met de auto vanaf het vliegveld. Gocek ligt een kwartier dichter bij de luchthaven. Uiteraard regelen wij de transfer voor u als u dat wilt.

 

Komt u er niet uit?

Of graag persoonlijk advies?

Zeilen is onze passie en die delen we graag met u! Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar,
ook in de avonduren zullen wij u persoonlijk advies geven.

Herma

© 2024 GoFunSailing - Algemene voorwaarden - Privacy voorwaarden - Sitemap - Website door PingOnline