Barcelona
Land
Gebied
super goed bereikbaar
Zeil naar fantastische Spaanse steden
Steek over naar Mallorca of Ibiza
Zeer weinig toeristen

Zeilen langs de Costa Brava of steek over naar Mallorca

Indien u met een charter jacht in Barcelona start dan is een enkele reis naar Mallorca mogelijk als ook een tocht langs de Costa Brava. Meestal is het een verlenging van uw vakantie aan de stad zelf. 

Palamos, Platja d’Oro, St Feliu, L’Estartit, L’Escala en Ampuriabrava

De hier genoemde plaatsen hebben allen een haven of een echte marina (of beiden zoals in Palamos) met alle moderne faciliteiten. Het landschap is aantrekkelijk. Als het weer rustig is zijn er vele kleine inhammen (cala’s) waar u voor anker kunt gaan om lekker te zwemmen.

Aiguablava, Sa Tuna, Sa Riera enMontgo

Dit zijn prachtige baaien om voor anker te gaan maar u kunt hier niet overnachten omdat de grotere baaien niet beschermd zijn voor de heersende Tramontane wind en vol liggen met kleine bootjes.

Cadaques – lange tijd het thuis van Salvador Dalí – is een van de beste plaatsen om te bezoeken en voor anker te gaan. Een MUST op het lijstje van te bezoeken plaatsen.

U kunt er prima in de zomer terecht maar net zoals overal in de Westelijke Middellandse Zee is het in augustus iets drukker. Barcelona ligt vlakbij en dit is een prettig gebied bij de stad met 4 miljoen inwoners. De overheersende passie van de Spanjaarden is kleine motorjachten.

Nieuw, zeilen vanuit Roda de Bara, vlakbij Tarragona

Ontdek de prachtige Costa Dorada. Zelf in het hoogseizoen is het er niet druk en kun je overal in de havens terecht! Het waddengebied rond de Ebro is niet ver weg en is een bezoek zeker waard. Daar kun je de beste mosselen en garnalen eten!

 

<

Komt u er niet uit?

Of graag persoonlijk advies?

Zeilen is onze passie en die delen we graag met u! Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar,
ook in de avonduren zullen wij u persoonlijk advies geven.

Marja

© 2024 GoFunSailing - Algemene voorwaarden - Privacy voorwaarden - Sitemap - Website door PingOnline