Gulet charter, privé

Gulet Charter in Turkije, huur een luxe prive gulet.

De gehele gulet alleen voor uw groep of familie   

De schepen hebben een ruim voordek waar u heerlijk kunt luieren op de ruime en comfortabele kussens en een achterdek waar u lekker (evt. in de schaduw) kunt zitten of liggen. Veel passagiers vinden het overigens fijn om ’s nachts onder de sterrenhemel te slapen op de matrassen op het ruime voordek. 

 

Goed onderhouden en schone schepen
Vriendelijke bemanning aan boord
Wij kennen de schepen en eigenaren persoonlijk
Zeer goede prijs prestatie

De Hutten in de gulets

Alle ruime hutten op de schepen beschikken over een 2-persoonsbed. Tevens beschikken de meeste hutten over een extra 1-persoonsbed. De hutten zijn voorzien van ramen. Er is dus altijd frisse lucht. Op verzoek en tegen betaling is er airco aan boord. Handdoeken, lakens, kussens, dekbed (voor- en naseizoen) en kastruimte zijn aanwezig. 

Onze hutten beschikken over een badkamer en suite, inclusief wastafel, douche (warm en koud water) en toilet. Al onze schepen hebben een generator aan boord zodat u elektriciteit (220v) heeft  uw camera of telefoon op te laden.

De extra’s aan boord

Een kano, surfplank, snorkelmateriaal, visgerei, spelletjes, boeken, en een dingy zijn aanwezig op alle schepen. Op verzoek en tegen betaling zijn andere watersporten mogelijk, zoals kitesurfen, duiken, paragliding of waterskiën. Tijdens de  kinderweken is er extra speelgoed aanwezig. 

Zeilen tot maximaal windkracht…..?

In principe wordt er gezeild tot windkracht 6 Beaufort. Uw kapitein is eindverantwoordelijk en beslist of er gezeild kan worden of niet. Het gaat tenslotte om uw veiligheid. U zeilt altijd langs de kust van Turkije of Griekenland en dus nooit op open zee. Een veilige baai is gauw gevonden. Door de stabiele schepen, het zeilen langs de kustlijn en de normaal gunstige weersomstandigheden komt zeeziekte zelden voor. Mocht u er toch last van krijgen, dan hebben onze kapiteins de benodigde middelen aan boord, om u snel weer van uw vakantie te laten genieten.

In oktober, aan het eind van het seizoen zijn er diverse spectaculaire regatta’s waar meestal 2 van onze zeiljachten aan meedoen. U kunt eventueel mee helpen met zeilen.

Overzicht gulet vloot

Onze leverancier heeft de beschikking over een prachtige vloot van klassieke zeiljachten, zoals afgebeeld op de diverse foto's op de website. Het zijn stuk voor stuk schepen met het klassieke karakter dat u van ons kunt verwachten. Uniek is vooral het (Nederlandse) zeilplan. Aan boord van ieder schip is een  kapitein, chef en 1 of 2 bemanningsleden aanwezig. Onze leverancier beschikt over vrijwel identieke zeiljachten met een capaciteit van maximaal 8, 10 of 12 personen. Het kleinste schip meet 22 meter, het grootste schip is 28 meter lang. 

Onderstaand een plattegrond van ons 12-persoonsschip. Dit prachtige houten zeiljacht heeft 6 hutten/6 badkamers en suite, een ruim voor-en achterdek en is 24 meter lang. Zeiloppervlakte is 450m2. 

Plattegrond gulet

Prijsindicatie 2023

12-persoonsschip huren voor een week, schip klasse Comfort Cruise

 • 6 hutten, bijvoorbeeld met 10 personen, inclusief maaltijden, koffie, thee en mineraalwater vanaf € 8.995,- 

 • Een retourvlucht Bodrum kost tussen de € 350,- en € 495,- per persoon.

Wat is inbegrepen?

 • Een gecertificeerd schip wat volwaardig getuigd is voor het zeilen.

 • Een ervaren kapitein, culinaire chefkok en gediplomeerde matrozen.

 • Vertrek op zaterdag en aankomst in de haven van Bodrum (bezienswaardigheden en restaurants op loopafstand).

 • Vers aan boord klaargemaakte maaltijden met ontbijt, uitgebreide lunch en diner (5 keer), mineraalwater en koffie- en theeservice.

 • Dagelijkse schoonmaakservice, linnengoed en handdoeken in de hut.

 • Badlakens voor gebruik aan dek.

 • Brandstof, generator, airconditioning (3 uur), WiFi (5G) en havengelden Turkse havens.

 • Translog en verzekering van schip en passagiers.

Extra mogelijkheden:

 • Upgrade naar privéschip klasse Luxe.

 • 5-, 11- of 14-daags verblijf aan boord.

 • Vertrek- of aankomsthaven in plaats van Bodrum. Göcek, Marmaris of Fethiye. Hiervoor wordt een toeslag berekend.

 • Griekse eilanden Dodekanesos of Cycladen bezoeken, er zijn verschillende combinaties. U betaalt een toeslag voor haven- en douanegelden.

 • Een themareis op maat.

 • Een eenpersoonszeilboot Laser Pico huren: 200,- per week.

 • Uw reis verlengen met een hotelovernachting voor of na de cruise.

 • Transfers van en naar het vliegveld voor uw groep. Vanaf 180,- retour.
Dit zijn totaalprijzen voor de boten, inclusief het eten  aan boord. Wanneer u een "eigen" schip reserveert, heeft u alle vrijheid om in overleg met uw kapitein of ons kantoor uw route samen te stellen. Dus toch nog een extra nachtje in die ene mooie baai of juist extra genieten van het beroemde uitgaansleven in Bodrum....

 

 

 

Komt u er niet uit?

Of graag persoonlijk advies?

Zeilen is onze passie en die delen we graag met u! Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar,
ook in de avonduren zullen wij u persoonlijk advies geven.

Familie Jansen

© 2023 GoFunSailing - Algemene voorwaarden - Privacy voorwaarden - Sitemap - Website door PingOnline