Blog

Gaan we zelfstandig zeilen ook wel bareboat genoemd of in flottielje?

Ga je zelfstandig zeilen dan heb je het roer zelf in handen. De wereld ligt aan je voeten. Omdat niemand je vertelt wat je moet doen, waar je moet zijn en wanneer je ergens heen moet.

Bareboat zeilen of zelfstandig zeilen biedt je de mogelijkheid om in je eigen tempo nieuwe zeilgebieden te verkennen. Wil je ergens een dag of nacht langer blijven? Het is jouw vakantie en jij bepaald wat je koers is.

Tijdens je zeilvakantie heb je de vrijheid om de beste zeilbestemmingen ter wereld naar eigen inzicht te verkennen. Je kunt een van onze voorgestelde routes volgen of zelf op zoek gaan naar avontuur.

Als je wilt ontspannen of niet voldoende zeilervaring hebt, kunt je ook een schipper inhuren of zelfs een chef-kok aan boord uitnodigen om in jouw keuken de heerlijkste lokale specialiteiten te bereiden.

Als je op zoek bent naar avontuur, kunt je niets beters doen dan zelfstandig op pad te gaan met een mooi zeiljacht wat we voor je uitzoeken.

Wil je wel de boot zelfstandig varen maar vind je het prettig als je wat begeleiding krijgt gedurende je zeilvakantie dan kun je kiezen om mee te gaan in een flottielje. Naast dat het handig is dat de flottielje begeleiding de route voor je heeft uitgestippeld is het ook leuk om andere mensen te ontmoeten.

Booking Room
Waarom kan ik soms zeiljachten boeken met 50% korting?
We krijgen hier vragen over, daarom willen we dit verduidelijken zodat je zelf kunt bepalen wanneer je het beste kunt boeken.De verhuurders werken volgens het principe van marktwerking. Is er veel...
Lees meer
Booking Room
Kom zeilen rond de Canarische eilanden en laat je Virtueel begeleiden door de beste Schipper in dit zeilgebied die je je kunt bedenken!

Stel je voor: een paradijs waar de zon altijd schijnt en de thermometer zelden onder de 20 graden duikt, waar elke dag een uitnodiging is om de prachtige wateren te verkennen. Welkom op de...

Lees meer
Booking Room
Waar kan ik nog mee met de flottielje in 2024?
Vooral in het hoogseizoen lopen de flottieljes helemaal vol.Waar kun je nog mee?

Vertrekdata Sardinie

Vanaf 1 juni tot en met 28 september

Behalve de volgende weken20 en 27 juli3...

Lees meer

© 2024 GoFunSailing - Algemene voorwaarden - Privacy voorwaarden - Sitemap - Website door PingOnline