Blog

Kom zeilen rond de Canarische eilanden en laat je Virtueel begeleiden door de beste Schipper in dit zeilgebied die je je kunt bedenken!

Stel je voor: een paradijs waar de zon altijd schijnt en de thermometer zelden onder de 20 graden duikt, waar elke dag een uitnodiging is om de prachtige wateren te verkennen. 

Welkom op de Canarische eilanden, waar de wind 90% van de tijd perfect waait voor een onvergetelijke zeilervaring. 

Als ervaren zeiler met een passie voor dit betoverende gebied, nodig ik je uit om samen met mij deze ongelooflijke bestemming te ontdekken.

Virtuele schipper

Ik heb het voorrecht gehad om al 10 jaar lang deze wateren te bevaren, vaak vergezeld door gasten die net zo enthousiast zijn als ik. 

Met mijn diepgaande kennis van de lokale omstandigheden, kan ik je bij elke windrichting precies vertellen wat je kunt verwachten tijdens je volgende zeiltocht. 

Of het nu de verkwikkende noordoostelijke winden zijn die ons naar nieuwe avonturen leiden, of de uitdagende acceleratiezones waarin de wind plotseling kan toenemen - ik sta paraat om je te begeleiden en ervoor te zorgen dat je reis soepel verloopt.

Van het kiezen van de juiste haven tot het vinden van de perfecte ankerplek, ik ken alle ins en outs van deze prachtige archipel.

Zelfs op afstand kan ik je adviseren over de beste routes en aanlegplaatsen, inclusief handige tips zoals het reserveren van havens via speciale apps. 

Bovendien deel ik graag mijn favoriete culinaire hotspots, zodat je kunt genieten van heerlijke maaltijden tijdens je verblijf op de eilanden.

Met 7 jaar ervaring in het zeilen met gasten, ben ik een vertrouwde bron geworden voor nieuwkomers die alles willen weten over het leven op zee. 

Mijn avonturen hebben me zelfs naar de Caribische Zee gebracht, maar mijn hart blijft altijd bij de Canarische eilanden, waar het zeilen echt ongeëvenaard is. 

Nu combineer ik mijn passie voor het charterleven met kostbare momenten met mijn dierbaren, terwijl ik hoop anderen op afstand te kunnen inspireren om dezelfde vreugde en opwinding te ervaren die ik hier elke dag beleef. 

Ben je klaar voor dit onvergetelijke avontuur? 

GoFunSailing huurt een leuk schip voor je op de Canarische eilanden en als je wilt kun je de virtuele schipper via ons bijboeken. 

Stuur ons een offerte aanvraag of bel, app or mail en we helpen je graag.

Of zoek hier nu zelf alvast naar een leuk zeiljacht in de Canarische eilanden

Zoek zelf naar een mooi zeiljacht (gofunsailing.com)

 

Booking Room
Waarom kan ik soms zeiljachten boeken met 50% korting?
We krijgen hier vragen over, daarom willen we dit verduidelijken zodat je zelf kunt bepalen wanneer je het beste kunt boeken.De verhuurders werken volgens het principe van marktwerking. Is er veel...
Lees meer
Booking Room
Kom zeilen rond de Canarische eilanden en laat je Virtueel begeleiden door de beste Schipper in dit zeilgebied die je je kunt bedenken!

Stel je voor: een paradijs waar de zon altijd schijnt en de thermometer zelden onder de 20 graden duikt, waar elke dag een uitnodiging is om de prachtige wateren te verkennen. Welkom op de...

Lees meer
Booking Room
Waar kan ik nog mee met de flottielje in 2024?
Vooral in het hoogseizoen lopen de flottieljes helemaal vol.Waar kun je nog mee?

Vertrekdata Sardinie

Vanaf 1 juni tot en met 28 september

Behalve de volgende weken20 en 27 juli3...

Lees meer

© 2024 GoFunSailing - Algemene voorwaarden - Privacy voorwaarden - Sitemap - Website door PingOnline