Blog

Waarom kan ik soms zeiljachten boeken met 50% korting?

We krijgen hier vragen over, daarom willen we dit verduidelijken zodat je zelf kunt bepalen wanneer je het beste kunt boeken.
De verhuurders werken volgens het principe van marktwerking. Is er veel vraag in een bepaalde periode dan gaan alle kortingen er af en betaal je de volle prijs. Is de vraag laag dan gaan de kortingen omhoog. Bijvoorbeeld in de kopfoto zie je een aanbieding in Ibiza met 50% korting. Dit is heel extreem.

Met tickets gebeurt dit zelfde. Boek je je tickets voor de zomer in December of januari dan heb je meestal de beste prijs. Boek je in mei de tickets voor juli dan zullen ze misschien duurder zijn.

Boek je je zeilvakantie vroeg dan ben je zeker van je boot. Dan is er vaark een mooie vroegboekkorting en ook een repeater korting als je eerder bij ons hebt geboekt.

Boek je laat dan kun je soms gebruik maken van Last minute kortingen maar dat is altijd een risico en ook weet je niet of er dan nog tickets zijn.

Wij kunnen de markt niet voorspellen. Is er veel regen in Nederland of is het koud, dan wil iedereen ineens een boot huren en gaan de kortingen er ineens weer af. Prijzen zijn dynamisch net als in de gehele reiswereld.

Bekijk hier de lastminutes.
Booking Room
Waarom kan ik soms zeiljachten boeken met 50% korting?
We krijgen hier vragen over, daarom willen we dit verduidelijken zodat je zelf kunt bepalen wanneer je het beste kunt boeken.De verhuurders werken volgens het principe van marktwerking. Is er veel...
Lees meer
Booking Room
Kom zeilen rond de Canarische eilanden en laat je Virtueel begeleiden door de beste Schipper in dit zeilgebied die je je kunt bedenken!

Stel je voor: een paradijs waar de zon altijd schijnt en de thermometer zelden onder de 20 graden duikt, waar elke dag een uitnodiging is om de prachtige wateren te verkennen. Welkom op de...

Lees meer
Booking Room
Waar kan ik nog mee met de flottielje in 2024?
Vooral in het hoogseizoen lopen de flottieljes helemaal vol.Waar kun je nog mee?

Vertrekdata Sardinie

Vanaf 1 juni tot en met 28 september

Behalve de volgende weken20 en 27 juli3...

Lees meer

© 2024 GoFunSailing - Algemene voorwaarden - Privacy voorwaarden - Sitemap - Website door PingOnline