Blog

Wat gaan we straks doen met de zomervakantie?



Het is nog niet eens kerst, moeten we daar nu al over nadenken?

Dat is wel verstandig want zeker voor het hoogseizoen is alles snel uitverkocht. En om een prijsvoordeel te behalen boek je voor 1 januari. Als dit eenmaal allemaal geregeld is kun je heerlijk naar de zomervakantie gaan uitkijken!

Hoe langer de voorpret hoe beter!

Maar wat kunnen we allemaal gaan doen?

1. Een verre reis maken, rondreizen in India of in Australie.

Dat betekent wel vaak lang vliegen, tijdzones overbruggen en vaak een druk programma ter plaatse.

2. Camperen

Dat klinkt erg romantisch maar je mist al gauw het comfort van een lekker bed, het is erg rumoerig op de camping en de buren staan wel heel dicht bij.

3. Een Frans chalet

Heerlijk, rust, mooie natuur, maar al gauw ken je de plek en wil je meer zien. Moet je toch weer een eind rijden om ergens te komen. De kids vervelen zich snel en dus moeten we er maar op uit.

4. Een all inclusive hotel aan de Turkse riviera

Alles inclusief. Polsbandje om en alles binnen handbereik. Het eten valt wat tegen, de cocktails zijn te veel aangelengd. Wel heel veel mensen in het zwembad en de handdoeken liggen vaak al vroeg op alle ligstoelen.

Er zijn ook georganiseerde excursies naar een tapijten fabriek of leer fabriek.

5. Een zeiljacht met schipper

Binnen 3 uur vlieg je naar je bestemming. Vanaf het vliegveld wordt je opgehaald en in de haven ligt je zeiljacht met schipper voor je klaar. Je kunt nog in de haven blijven overnachten of direct wegvaren naar een mooie baai waar je voor anker gaat. Heerlijk zwemmen. Het water is helder. De kids gaan snorkelen en je gaat zelf genieten van de zon en de rust. Je kunt daar blijven liggen voor de nacht of een leuk stadje of dorpje opzoeken waar jullie gaan eten en rondflaneren. Iedere dag kun je een andere plek opzoeken. De schipper doet suggesties en julie beslissen. Geen dag is het zelfde. Je hoeft geen auto te rijden, de boot snijdt door de golven en brengt je naar de volgende bestemming.

Wil je ook een kok aan boord, dat kan. Maar je kunt ook zelf wat maken en uit eten gaan.

Welke manier van vakantie houden kies jij?

Laat het ons weten.

 

 

Booking Room
De Aeolische Eilanden!

De vulkaan eilanden bij Sicilie zijn een schatkamer voor zeilers in de Middellandse Zee, boordevol geweldige zeilroutes voor avonturiers die op zoek zijn naar...

Lees meer
Booking Room
Haven vol of gewoon geen zin om in een dure drukke haven te liggen?
Dan ga je lekker voor anker? Maar hoe moet dat dan? Gooi niet zomaar je anker uit en hoop dan dat ie wel houdt.Een goede voorbereiding is essentieel.Ga op zoek naar een plek waar het rond de vijf...
Lees meer

© 2024 GoFunSailing - Algemene voorwaarden - Privacy voorwaarden - Sitemap - Website door PingOnline