Blog

Het misverstand, rechtstreeks boeken goedkoper!

Wij merken dat er een misverstand is mbt waar je als klant je zeilvakantie boekt.

Het is goedkoper als je rechtstreeks boekt denk men vaak

Wij (GoFunSailing) werken met honderden verhuurbedrijven over de hele wereld samen, en zijn voor hen verkoop kantoor. Voor hen is dat prettig omdat wij de taal van de klant spreken, hun wensen inventariseren en bij boeking kunnen klanten hun betalingen doen naar een Nederlandse bankrekening. En het is toch altijd prettiger als je al je vragen kunt stellen in het Nederlands. Wij zijn goed verzekerd bij Yacht-Pool, een specialist in charter verzekeringen. Mocht er iets misgaan dan is het gemakkelijker om je geld terug te krijgen in Nederland dan wanneer je dat over de grenzen moet doen.

Daarnaast krijgen onze klanten 5% VIPkorting als ze eerder bij ons geboekt hebben en het maakt niet uit waar ter wereld dat geweest is.

Nog een andere handige service die wij bieden is dat je bij ons de Unigarant Borgverzekering op de site kunt afsluiten. Als je rechtstreeks boekt kan dat niet. Tevens helpen wij met het maken van een route suggestie en krijgt u van ons een e-boek van de zeilbestemming. 

Boek je rechtstreeks bij de verhuurder dan heb je bovenstaande voordelen niet en de prijs is exact het zelfde. Dit is namenlijk een afspraak tussen verhuurbedrijven en hun agenten.

Wij helpen je graag bij het organiseren van je droomzeilvakantie!

Booking Room
Haven vol of gewoon geen zin om in een dure drukke haven te liggen?
Dan ga je lekker voor anker? Maar hoe moet dat dan? Gooi niet zomaar je anker uit en hoop dan dat ie wel houdt.Een goede voorbereiding is essentieel.Ga op zoek naar een plek waar het rond de vijf...
Lees meer
Booking Room
Wat doe je op de laatste dag van je zeilvakantie?

De check out is om 8 of 9 uur in de ochtend en je vlucht gaat pas laat in de middag.Zoek een lekkere strandplek met schaduw en een restaurant. Misschien ergens waar je ook nog wat watersport...

Lees meer

© 2024 GoFunSailing - Algemene voorwaarden - Privacy voorwaarden - Sitemap - Website door PingOnline