Blog

Sardinie en Corsica combineren in 1 zeilvakantie

Vanaf het noorden van Sardinie zie je Corsica gewoon liggen. Bonifacio is daar dan ook heel dichtbij! Het is heel leuk om de verschillende sferen te proeven tussen Italie en Frankrijk. Want Sardinie behoort tot Italie en Corsica tot Frankrijk!

Vanuit Portisco waar de grootste vloot met Charterschepen ligt vaar je in 1 dagtrip naar Santa Theresa. De volgende ochtend steek je over naar Bonifacio, dan ben je ruim op tijd voor een plekje in de spectatculaire haven van Bonifacio. Het is een flinke klim maar zeker de moeite waard om de oude stad te bezoeken. Neem je camera mee!

Na Bonifacio kun je Santa Manza, Rondinara of Porto Vecchio bezoeken. Allemaaal mooie plekken aan de zuidkust van Corsica die goed beschermd ligt bij een Mistral.

Doe je dit liever niet alleen maar in groepsverband, ga dan mee met onze flottielje

Booking Room
Zeilen en Corona
Tijdens het zeilen loop je het minste risico op het Corona virus! Je loopt veel minder kans op besmetting.  Maar we kunnen ons best voorstellen dat u zich zorgen maakt dat als u nu boekt en u bent...
Lees verder
Booking Room
Goede borgverzekering als alternatief voor de Unigarant vakantie verzekering

Unigarant is deels gestopt met de borgverzekering. Voor iedereen die voor 1december deze verzekering heeft afgesloten is gewoon verzekerd.

Omdat wij een...

Lees verder
Booking Room
Sardinie en Corsica combineren in 1 zeilvakantie

Vanaf het noorden van Sardinie zie je Corsica gewoon liggen. Bonifacio is daar dan ook heel dichtbij! Het is heel leuk om de verschillende sferen te proeven tussen Italie en Frankrijk. Want...

Lees verder

© 2020 GoFunSailing - Algemene voorwaarden - Privacy voorwaarden - Sitemap - Website door PingOnline