Blog

Sardinie en Corsica combineren in 1 zeilvakantie

Vanaf het noorden van Sardinie zie je Corsica gewoon liggen. Bonifacio is daar dan ook heel dichtbij! Het is heel leuk om de verschillende sferen te proeven tussen Italie en Frankrijk. Want Sardinie behoort tot Italie en Corsica tot Frankrijk!

Vanuit Portisco waar de grootste vloot met Charterschepen ligt vaar je in 1 dagtrip naar Santa Theresa. De volgende ochtend steek je over naar Bonifacio, dan ben je ruim op tijd voor een plekje in de spectatculaire haven van Bonifacio. Het is een flinke klim maar zeker de moeite waard om de oude stad te bezoeken. Neem je camera mee!

Na Bonifacio kun je Santa Manza, Rondinara of Porto Vecchio bezoeken. Allemaaal mooie plekken aan de zuidkust van Corsica die goed beschermd ligt bij een Mistral.

Doe je dit liever niet alleen maar in groepsverband, ga dan mee met onze flottielje

Booking Room
Kom zeilen rond de Canarische eilanden en laat je Virtueel begeleiden door de beste Schipper in dit zeilgebied die je je kunt bedenken!

Stel je voor: een paradijs waar de zon altijd schijnt en de thermometer zelden onder de 20 graden duikt, waar elke dag een uitnodiging is om de prachtige wateren te verkennen. Welkom op de...

Lees meer
Booking Room
Waar kan ik nog mee met de flottielje in 2024?
Vooral in het hoogseizoen lopen de flottieljes helemaal vol.Waar kun je nog mee?

Vertrekdata Sardinie

Vanaf 1 juni tot en met 28 september

Behalve de volgende weken20 en 27 juli3...

Lees meer
Booking Room
De Aeolische Eilanden!

De vulkaan eilanden bij Sicilie zijn een schatkamer voor zeilers in de Middellandse Zee, boordevol geweldige zeilroutes voor avonturiers die op zoek zijn naar...

Lees meer

© 2024 GoFunSailing - Algemene voorwaarden - Privacy voorwaarden - Sitemap - Website door PingOnline