Prijzen
Land
Gebied

Prijslijst zeiljachten in Turkije, Griekenland, Kroatië, Spanje, het Caribisch gebied en ItaliëWij bieden jachten aan van hoge kwaliteit.  Ze zijn voorzien van de modernste navigatieapparatuur, veiligheidsuitrusting en hebben extra’s zoals bijboot en buitenboordmotor. Steeds meer charterbedrijven hebben tegenwoordig ook een economie line, dwz dat de schepen wel ouder zijn, daardoor lager geprijsd maar wel goed onderhouden. 

Wij bieden meer dan 8000 jachten aan in de gehele Middellandse zee. Als u weet waar u wilt varen, wanneer en met hoeveel personen dan kunnen wij een offerte op maat voor u maken.

Flottielje zeilen


Wilt u flottieljezeilen? Dan betaalt u dezelfde prijs als wanneer u een los jacht huurt, zie voor een prijsindicatie hieronder. Daarnaast betaalt u voor deelname aan de flottielje een toeslag per week per jacht. Hiervoor krijgt u professionele begeleiding, een week lang!

 

Ben je op zoek naar een aanbieding of last minute,
kijk dan eens hier www.lastminute-sailing.com
 

 

Wat kost een vliegticket naar mijn bestemming?

Op onze link pagina hebben wij een overzicht voor u gemaakt van een aantal vliegmaatschappijen waar u uw ticket kunt bestellen. De Mocht u er niet uitkomen, laat het ons weten, we helpen u graag. 

 

Yacht Pool!

 yacht pool logo

Om uw aanbetaling veilig te stellen werken wij voornamelijk met bedrijven die aangesloten zijn bij Yachtpool. Yachtpool keert uw aanbetaling uit wanneer de verhuurder failliet gaat.

Ten onrechte wordt vaak aangenomen dat het SGR of andere garantiefondsen in Nederland die kosten op zich nemen. Echter enkel wanneer de agent in Nederland failliet gaat keren zij uit. De Duitse verzekeringsmaatschappij Yacht Pool is in dit opzicht baanbrekend bezig.

EXTRA SERVICE VOOR HET VINDEN VAN UW VLIEGTICKETS EN ACCOMODATIE Als extra service werken wij samen met een Travel Counsellor Zij is zeer ervaren in de reiswereld en kan voor u de beste tickets en accomodatie.

 

Komt u er niet uit?

Of graag persoonlijk advies?

Zeilen is onze passie en die delen we graag met u! Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar,
ook in de avonduren zullen wij u persoonlijk advies geven.

Booking Room
Tel je sterren!
Je ligt heerlijk voor anker in een afgelegen baai en als je omhoog kijkt zie je ontelbare sterren. Hoe zat dat ook alweer met al die sterrenbeelden en wat zijn de planeten?Met je telefoon kun je...
Lees meer
Booking Room
Zonnebril en zeilen, je kunt niet zonder!
De reflexi van de zon op het water is enorm sterk en zonder zonnebril kun je echt schade aan je ogen oplopen. Koop een goede zonnebril en polarised. Zit er zout op je bril na het zeilen, spoel...
Lees meer
Booking Room
Het grote voordeel van het huren van een Catamaran
Er zijn heel veel lekkere lounge plekken aan boord! Ook al ga je met 2 gezinnen op een catamaran, je hoeft elkaar absoluut niet in de weg te zitten. Dit is een Lagoon 450F, een prachtig schip...
Lees meer

© 2022 GoFunSailing - Algemene voorwaarden - Privacy voorwaarden - Sitemap - Website door PingOnline